Lån trods RKI var desværre en nødvendighed

Jeg er lidt pinligt berørt over det faktum, at jeg er registreret i RKI. Det var en tid i mit liv, hvor jeg virkelig var nede at skrabe bunden, og jeg kan slet ikke kende den side af mig længere. Jeg havde en rigtig skidt omgangskreds, og jeg brugte næsten hver eneste dag på at ryge hash. Til at starte med var det noget, som jeg for alvor begyndte med, da jeg blev introduceret til Mads. Jeg havde før forsøgt at ryge hash, men nu blev det oftere og oftere – og til sidst blev det altså hver dag. Der gik ikke længe før, at det resulterede i, at jeg mistede mit job – enten fordi at jeg mødte op skæv, eller slet ikke mødte op. Det betød da også, at jeg ikke længere havde råd til at betale husleje eller mit hashforbrug, men det kunne jeg jo lidt finansiere med lån, kunne jeg ikke? Jeg prøvede, men der gik ikke længe før, at fælden klappede i: opsparingen var tom og det gik op for långiverne, at jeg ikke kunne betale tilbage. Jeg blev ved med at forsøge at låne penge, mens jeg var registreret i RKI  Heldigvis er det, som sagt, en tidligere del af mit liv, som jeg er kommet ud af. Den dag i dag er jeg nemlig blevet afvænnet, fast et fast job igen, og sågar en rigtig sød kæreste. Der gik lidt før at jeg fortalte hende om min registrering i RKI, men da jeg gjorde var hun meget forstående – det har hun generelt været om hele min fortid.

Da vi skulle have en ny opvaskemaskine benyttede vi derfor lån trods RKI, som jo er perfekt – heldigvis dømmer alle dig ikke så hårdt på grund af din fortid.

Endnu ingen kommentarer

Skriv et svar